HYUNDAI HY180H HEETWATER HOGEDRUKREINIGER

Deze 230V heetwater HY180H hogedrukreiniger van Hyundai Power Products is een professionele machine met hoogwaardige pomp. Deze machine is ontworpen voor de meest veeleisende professional die vet vuil of motorolieresten moet verwijderen.

Hundai HY180H is ideaal voor verschillende toepassingen, landbouw, bouw, reiniging en onderhoud van apparatuur en professionele gebieden die dieptereiniging vereisen. De Italiaanse messing pomp is van de hoogste kwaliteit en garandeert optimaal werkgemak.

Deze machine wordt gemaakt in Europa en voorzien van 2 jaar garantie en voldoet aan alle eisen en keurmerken.

De professionele pomp is gemaakt in Italië en garandeert hoge prestaties, een lange levensduur en de hoogste efficiëntie in zijn klasse. Italie staat bekend om de hoogste kwaliteit pompen in de wereld en daarom heeft Hyundai Power Products gekozen voor een hogedrukreiniger van Italiaans fabrikaat volgens de hoogste Hyundai Power Products eisen

 

Drie duurzame stalen zuigers, messing axiale pompkop met ingebouwde omloopklep. Inductiemotor aangedreven. Dubbele motor (pompbrander). Verticale brander met stalen spiraal met hoog thermisch rendement. Regelmaat temperaturen. Glicerine manometer. Automatisch Stop-systeem. Ingebouwde wasmiddeltank voor directe aanzuiging.

 

Stroomkabel met stekker Standaarduitrusting: Pistoolversterkte hogedrukslang 8 m Hogedrukwaaierlans met instelbare plusdrukregeling

 

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Druk 150 bar max Max.

afgiftesnelheid 570 l/h

Opgenomen vermogen 3 kW

Spanning 230 V-50 Hz

RPM 2800

Maximale temperatuur 90 °C

 

€ 4.590,00

  • Beschikbaar